Saturday, January 24, 2015

Uimitoarele tablete PC pe care le putem avea

Un dispozitiv care se potrivește în buzunarul unei pantaloni cargo face încă lucrarea unui laptop: aceasta este ceea ce este Tablet PC! Nu tastatură, mouse-ul nu; opera doar acest computer cu un stylus sau un stilou digital. Unele dintre aceste dispozitive pot fi operate cu vârful degetului chiar. Powered by sistemul de operare Windows XP Tablet PC Edition, și sunt echipate cu un ecran sensibil la atingere proiectat pentru a interacționa cu un stilou compatibil, PC-urile tablete sunt laptop-uri complet funcționale; și, în unele cazuri, chiar mai mult decât atât.

Înlocuirea mouse-ului, aceasta palmtop vă oferă pârghie de a utiliza pen-ul direct de pe ecran pentru a face lucruri cum ar fi selectați, trageți, și fișierele deschise. Spune la revedere de la tastatura; Tablet PC-uri sunt echipate cu tehnologie de recunoaștere a scrierii de mână, care este eficientă la recunoașterea scris cursiv naturale, mai degrabă decât litere-printr-o scrisoare de recunoaștere. Contrar un ecran tactil, ecranul acestui aparat primește informații de la numai un creion special. Vezi Cele mai bune tablete pe categorii de preturi la preturi ce iti taie rasuflarea.

Surprinzător, Tablet PC-ul nu ia informații de la degete sau maneca cămașă pârghie astfel să se odihnească încheietura mâinii pe ecran și scrie natural. Astfel, PC-ul devine mai confortabil și ușor de utilizat din cauza de a interacționa direct cu ecranul.Hassle de manipulare mouse-ul sau tastatura este acum o chestiune de trecut. Nu este nevoie pentru a găsi un spațiu plat pentru a pune PC-ul pe; nici nu există perturbarea unui ecran vertical deveni un zid despărțitor între tine și persoana pe care interacționează.

Având mai mult libertatea de utilizare, Tablet PC vă permite să le utilizați în timp ce vă aflați într-o poziție în picioare. Este cu siguranță un mare privilegiu pentru profesioniști, cum ar fi medici, maiștri și managerii de vânzări, care sunt în mare parte în mișcare. Într-un timp scurt de inițiere lor, această putere ambalate, dispozitiv mic recuperează popularitate imensa. Diferite versiuni ale Tablet PC-urile sunt disponibile în piață. Le poate obține în mărime, viteza de procesare si design de alegerea sa.

No comments:

Post a Comment